Blogger Backgrounds

welcome pix

Tuesday, 20 December 2011

merah dan putih :)

assalamualaikum and hye peeps~


dah lame rasenya akma xupdate blog pasal post2 bese kan..ehhh..post2 bese??mksudnye??
cer scroll bwh2..haa...kn byk post akma pasal affiliate kan...yg akma dok bg2 link tu...so moment ni,
akma nk bgtahu yg akma dah dpt notebook baru!!! waaahh...excitednye kaaaannn..


abah bg duit topup sket untuk akma beli notebook ASUS ni..die pun xsempat nk bg full..mklumlah..abah byk nak gune duit...adk nk masuk sekolah lagi..so abah cakap nanti die topup balik duit akma gune tok beli notebook ni..


the best part is,cik abg pon tuka lappy jugak...kami beli same brand..same jenis...sumenye same lah kecuali die kaler putih..akma nye kaler merah..


yang putih tu mmg smart..tapi akma takut kotor..akma beli yg merah sbb kaler die striking..kadang2 kite kne gak pilih warna2 yg striking ni..barula menyerlah...ini tak..asek2 hitam...takpun grey...knon kaler slmt la kan...








<-----ini cik abg punye.... :)








                   ini akma punye.. :)--->                            








dah ada notebook ni sng la sket akma nk bwk g mane2..kecik and ringan je..hehe..


lastly,thanks to abah n cik abg sbb bawak akma survey notebook ni!! thank dear :)


sekian.terima kasih n muchos love~

jadi ahli,sebarkan link dan dapat hasil!

assalamualaikum and hye peeps~

jom la try..xrugi pun kalau join...

 http://signup.wazzub.info/?lrRef=aNiZS

sekian.terima kasih and muchos love~

Monday, 12 December 2011

survey and u got money!!

assalamuaikum and hye peeps~

klik link dibawah ni for extra money! tiada yuran pndaftaran...hnya jwb soalan mengenai iklan yg ditayangkan n dpt duit!!

klik disini dan daftar!

sekian terima kasih.muchos love~

Sunday, 11 December 2011

log in je dapat wang???

assalamualaikum and hye peeps~


akma nak kongsisatu cara buat duit dengan hanya log in! ha...akma pun baru cube2 bnde ni.hehe..
percuma je beb! tapi dapat hasil taw..jom klik link kat bawah untuk info seterusnya! good luck!


http://www.loginwang.com/?a=akma126291

Wednesday, 30 November 2011

barang baik!

assalamualaikum and hye peeps~


nak keje sambilan tak? sambil on9 je..klik2!!


duit masyuk!!



nak kahwin tapi duit tak cukup?


rahsia kumpul duit kahwin!


sekian.terima kasih.jgn lupa klik taw!! muchos love~

Tuesday, 29 November 2011

lappy rosak!!

Assalamualaikum and hye peeps~

Akma nye lappy rosak la..adoii..susahnye idop ni kalau xde lptop kn.. Akma nk on9 pun susah..post ni pun update pkai phone taw..xpuas beb on9 pkai phone..lappy akma tu boleh je on tp screen gelap je..pastu keypad capslock ngan scroll kelip2..akma nk anta g kedai tp cik abg macam busy je..

Akma xde transport pulak nk pegi sendiri..akma rindu btol nagn lappy tu..akma nk wat keje2 affiliate pun susah taw..kalau macam ni..lmbt la commission nk masuk..adoiii..

Ok la peeps..thanks eh sebab dgr luahan hati akma..hehehe..to my baby lappy, I MISS YOU SO MUCH!


Sekian terima kasih.muchos love~

Monday, 28 November 2011

jom shopink online!

assalamualaikum and hye peeps~


in this post,akma nak cte siket pasal trend our community nowadays. seiring dgn zaman siber ni kan..cheewahh.. ramai yang suka shopping online. termasuklah akma sendiri. bukan ape, macam best je main klik2 kat baju2 and other things yang cantik2 tu kan..ha...pastu nk bayo berkerut2 dahi kn..haha.. bagi akma,kalau nak shopping on9 ni, ade few steps la kne consider before main klik2 je kan...ha...there are :


*tengokla duit ade ke tidok..ha..
*pastikan on9 shop tu wujud and sahih perniagaannye..hee
*follow steps yg diberi to purchase items..lg sng kn..takde lah huru hara..
*kalau tak phm or tak jelas dgn terma dan syarat, tanyala owner..gunakan hak pengguna anda...ceitttt
*kalau boleh, jgnlah jadi back out buyer..maknenye,dah konpom,bru la proceed nak beli ke tak...kalau tak, mmg anda kne block lah dgn on9 shop tu...
*pastikan ukuran items bersesuaian dgn anda..nnti tak adlah menyesal..
*ukur baju di badan sendiri..kalau rase xmmpu,jgn main beli je...peringatan tok dri akma sendiri snanye..haha

okelah..byk lagi sebenarnya...tok kali ni,tu sajelah..kalau rase nak tambah apa2,sila lah comment ye!

sekian,terima kasih.muchos love~

*extra info
akma suka shopping dekat sini. murah dan cantik!

Sunday, 27 November 2011

akma budak baru!

assalamualaikum and hye peeps~

name full MAIZATHUL AKMA
umo 20 tahun.
tujuan blog : internet business meyh...


berikut adalah post akma yg pertama. tak ade ape pun nk tulis sbnrnya..just buat blog ni nk promote my affiliate yang akma dah join in few webs..kalau akma rajin, nanti akma post lah apa2 yg readers boleh baca..
iyelah,kalau tak ade post,macam mana org nk view blog kn? n macam mane jugak la traffic for my affiliate nk naik kan...ok..end of story..


sekian.terima kasih peeps.muchos love~