Blogger Backgrounds

welcome pix

Friday, 13 January 2012

sertai WAZZUB sebelum april 2012 to get monthly income!!

assalamualaikum and hye peeps~

ada satu website yang bakal  dilancarkan yg mana anda berpeluang mendapat gaji setiap bulan!!
wahhhhh...jom2 kite sertai..akma dah pun daftar..tak payah byr papepun..haa...dh dftr,sebarkan link yg akn diberi dan tggu duit masuk!

nak tahu lebih detail??

KLIK DISINI YE...  :)

sekian terima kasih.muchos love~

Monday, 9 January 2012

survey and you got money!

assalamualaikum and hye peeps~


dalam post ni akma nak bgtaw ada satu web site ni yang memerlukan hang pa semua survey and depa nak bg ganjaran! haaa....
takde yuran taw...dftar,mulakan survey and get reward!
tak perlu mase lme pun...akma pun buat sehari dlm 10 minit je..
nak tahu lebih lanjut,jom pi daftar ramai2 kat link bawah ni...

klik disini !

selamat mencuba...jom2!!! kalau tak suka boleh biarkan je slps dftar..bende bez niiii...



sekian terima kasih.muchos love~

Thursday, 5 January 2012

warisan wanita terakhir :)




 Bila kita dalam salam perpisahan
Namun aku tetap bersamamu
Ku rasa bagai satu sentuhan
Dalam mimpi ku terbayang wajahmu

Dalam dirimu penuh kelembutan
Semakin hari namun semakin rindu
Tapak tanganmu akan ku genggam
Akan ku sentuh ketika sayu

Untukmu akan ku semaikan
Cinta yang sejati tiada bandingan
Dalam kerinduan ku sendiri
Dalam kesyahduan kita hadapi

Warisan wanita terakhir
Jiwa raga ku serah
Kau ingin milik segalanya
Di mana kasihmu tiada kau memberi
Apa yang ku perlu hanya kau dapat memberi
Hanya satu yang ku pinta kasih
Kau warisan wanita yang terakhir
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/t/teachers_pet/warisan_wanita_terakhir.html ]
Dalam dirimu penuh kelembutan
Semakin hari namun semakin rindu
Tapak tanganmu akan ku genggam
Akan ku sentuh ketika sayu

Untukmu akan ku semaikan
Cinta yang sejati tiada bandingan
Dalam kerinduan ku sendiri
Dalam kesyahduan kita hadapi

Warisan wanita terakhir
Jiwa raga ku serah
Kau ingin milik segalanya
Di mana kasihmu tiada kau memberi
Apa yang ku perlu hanya kau dapat memberi
Hanya satu yang ku pinta kasih
Kau warisan wanita yang terakhir

Hati sucimu ingin ku miliki
Hanya satu yang ku pinta... Kasih... 
Kau warisan wanita ynag terakhir
Kau warisan wanita... Yang terakhir...


Monday, 2 January 2012

new year?? 21?? erghhhhh..........

assalamualaikum and hye peeps~

rasenye lom t'lmbat akma nak wish SELAMAT TAHUN BARU!!

so ape azam baru anda?? cakap pasal azam ni kan, wajib ke ade azam baru tiap kali tahun baru??
bagi akma, if we have an intention to do something good, u don't have to wait for a new year to come..bila2 rase nak buat something nice,go on lah..tapi kalau kite anggap tahun baru tu sbg pemangkin untuk capai azam tu, ok je.no offense k bg yg mmg tggu tahun baru for a resolution..semua org pun ade opinion kan..hehe..so terpulang kat individu tu la..

tahun 2012 ni,umur akma dah 21 tahun taw..tua ke?? dah kire tua la jugak kan...tp akma tak kesah pun..kenapa???? sebab ramai yg tak knl akma ingat akma ni still budah skolah!! oh my!!
klaka je..advantage or disadvantage tu??hehe..terpulang la...as for me,no matter what,
I LOVE MYSELF.

Ni ada ucapan untuk AMIRUL ASYRAF 



Dear,thanks for being there for the whole 2011..
i can't create beautiful words to describe how i appreciate the time we spent together..
your existence make me feel safe..
with you,i didn't realize as the time flies..
i can't wait to have memorable time for the next years and for the rest of life.
thanks for being my boyfie,my soulmate and my bestfren,
ily damn much.
sekian terima kasih.muchos love~