Blogger Backgrounds

welcome pix

Monday, 28 November 2011

jom shopink online!

assalamualaikum and hye peeps~


in this post,akma nak cte siket pasal trend our community nowadays. seiring dgn zaman siber ni kan..cheewahh.. ramai yang suka shopping online. termasuklah akma sendiri. bukan ape, macam best je main klik2 kat baju2 and other things yang cantik2 tu kan..ha...pastu nk bayo berkerut2 dahi kn..haha.. bagi akma,kalau nak shopping on9 ni, ade few steps la kne consider before main klik2 je kan...ha...there are :


*tengokla duit ade ke tidok..ha..
*pastikan on9 shop tu wujud and sahih perniagaannye..hee
*follow steps yg diberi to purchase items..lg sng kn..takde lah huru hara..
*kalau tak phm or tak jelas dgn terma dan syarat, tanyala owner..gunakan hak pengguna anda...ceitttt
*kalau boleh, jgnlah jadi back out buyer..maknenye,dah konpom,bru la proceed nak beli ke tak...kalau tak, mmg anda kne block lah dgn on9 shop tu...
*pastikan ukuran items bersesuaian dgn anda..nnti tak adlah menyesal..
*ukur baju di badan sendiri..kalau rase xmmpu,jgn main beli je...peringatan tok dri akma sendiri snanye..haha

okelah..byk lagi sebenarnya...tok kali ni,tu sajelah..kalau rase nak tambah apa2,sila lah comment ye!

sekian,terima kasih.muchos love~

*extra info
akma suka shopping dekat sini. murah dan cantik!

No comments:

Post a Comment